Nacini Placanja

PLACANJE:

Uslovi placanja :

1. Gotovinsko placanje

2. Placanje preko racuna

3. Placanje E-Bankingom

1. Gotovinsko placanje gotovinom u trenutku kada se klima isporucuje odn. montira

2. Placanje preko racuna se vrsi preko poslovnog za pravna lica ili tekuceg racuna za fizicka lica. Zeljeni proizvod koji porucujete mozete platiti direktnom uplatom na racun, uz obavezno navodjenje broja predracuna koji Vam je poslat od nas. Predracun izdaje nasa sluzba komercijale na zahtev, putem email-a uz predhodno poslate vase kompletne podatke.

3. Novina  je placanje E-Bankingom za fizicka lica direkto na nas racun, uz obavezno navodjenje broja predracuna. Predracun izdaje nasa sluzba komercijale na zahtev, putem email-a uz predhodno poslate vase kompletne podatke.

 

NARUCIVANJE:

Proizvodi prikazani na ovom sajtu su deo dijapazona ponude . Pre kupovine zeljenog proizvoda obavezno se informisite o trenutnoj raspolozivosti, jer na nasem lageru nisu svi proizvodi raspolozivi u svakom trenutku.
Postoji mogucnost da uredjaje porucite preko kontak forme naseg sajta,  telefonskim putem na date brojeve telefona 061/29-888-33 (Viber broj, WhatsApp), 011/630-96-88, takodje mozete nas kontaktirati i na mail adese: frigoklima011@gmail.com, frigocoolklima@gmail.com. U trenutku porudzbine preko telefona i email-a  i preko kontakt forme naseg sajta mozete zakazati montazu Vaseg zeljenog uredjaja na teritoriji Beograda. Nasa preporuka je da montazu i pustanje u rad vrsi  nas servis Frigo Cool Servis Ovlascen Servis za Klima Uredjaje. Ali ako iz nekog razloga vam to ne odgovara odaberite serviserima – clanovi UNIJE SERVISERA KLIMATIZACIJE.
Kada narucite i uredjaj i montazu nasi serviseri ce izvrsiti isporuku, montazu i pustanje u rad na objektu istog dana kada je zakazana montaza odn. istovremeno se vrsi besplatna isporuka i ugradnja uredjaja.

VAN BEOGRADA ROBU NE SALJEMO ZA FIZICKA LICA KURIRSKIM SLUZBAMA
FIZICKA LICA ROBU MOGU PREUZETI ISLJUCIVO LICNO