Kako da kupim klimu bez odlaska u prodavnicu? Lako u Frigo Cool servisu

Sve sto treba da uradite je da odete na nas sajt: https://www.frigocool.rs/ i da iz asortimana izaberete uredjaj koji Vam odgovara. Za pomoc mozete pozvati nase brojeve telefona. Nas sajt zadrzi opciju ubaci proizvod u korpu, ako ste pronasli ono sto Vam odgovara mozete ga poruciti tako.

U svakom slucaju nasi brojevi telefona su dostupni svakog dana, cak i vikendom od 8 do 20 casova, cele godine. U sezoni bude preveliki broj poziva pa onda su nam tu Viber, WhatsApp, Sms poruke na broj 0612988833 i naravno mejl ili kontak forma na sajtu. Gledamo da izadjemo svima u susret i u sto kracem roku odgovorimo na sva data pitanja.

Nas asortiman je raznolik sa velikim brojem svih najvecih svetskih proizvodzaca klima uredjaja. Cene su date sa vec uracunatom montazom i instalacijom i svaki opis klime sadrzi sve opisano sta data cena sadrzi, tako da je lako za snalazenje.

 

Pa dragi nasi posetioci zelimo Vam laku i sigurnu kupovinu. Nastojimo da Vam uvek prezentujemo najnovije modele klima po najboljim cenama. O kvalitetu usluge govore godine iza nas kao ovlescen servis pa uverite se i sami.

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment